~true..~


I keep falling..
so I hope you come to save me.


~ord som sårar, klart de kommer tårar~

ni skulle aldrig förstå, aldrig bry er...
så varför säga nått?

varje ord DU säger.. betyder allt!

~jävla damp dator!!!~

hejhej, har inte kunnat bloggat eller över huvudtaget kunnat vara inne på min dator eftersom att ja ha typ 1000 virus på den nu -.-'  ska fixa den när ja får tid.. så just nu är ja inne på syster Thereses dator ist.  tack systeryster!<3
"tyvärr" så har ja typ inget att säga.. bara mass onödiigt.
eller ja kan ju iförsig säga att ja och julia var på gymet idag(y' ska åka dit varje tisdag med henne, och om pappa åker dit nån dag så hänger jag väl på.
nu finns de inget mer att säga så hej då och go' natt!<3

~teater~

hejhej, nu ska ja, nicklas och stefan till teatern!! ska läsa andra halvan av manuset idag (Y)
just nu så kliar nicklas mig på ryggen och ja smälter! stefan ligger i min säng, och dör.. o min Kino sitter emot mig och myser ;)
ska gå nu ses bye bye!<3

~titta inte bara på omslaget, boken kan faktiskt vara riktigt bra~

hejhej, en lat söndag idag, har typ bara fixat lite, myst me Kion och lite sånt. snart ska ja gå ut i de underbart vackra vädret och ta lite kort med lilla syster. (y) kanske lägger upp nån lite senare vem vet.
runt 6 ska ja och pappa åka och hämta upp fanny, för att sedan dra upp till långsele och träffa Annis, vi ska gå och se på "jag saknaar dig" kommer säkert att vara jätte braa!!

ojojoj cp bild men how the fuck care! ;)
byebye<3

~eclips~

hellohello, ännu en dag hemma från skolan (n) så idag har ja bara sovit och tittat på fiiiiilm! hatar att vara hemma från skoolna, man hinner börja sakna alla.. men, måste rekänna att de är underbart härligt att ligga i soffan och titta på film, dricka lite vamt te me honung och bara mysa till de.
tittade iaf på walle, the hangover och ofc slog ja på ECLIPS! älskar den värkligen, och ni som inte har sett den; se den!! den är så bra. the tiwiligt saga in my<3
ska ska ja fortsätta att titta på bonde söker fru.... bara för att de inte finns så mke bättre att titta på. så tjingeling! sov gott<3

AAAAAGH!

hejhej, shit va länge sedan ja uppdaterade, vill bli bättre och tänker försöka.. meeeeeen, vi får se hur de går! O.o
jaa, i söndags var ja ute me en kompis och de är inte bra när de bara är 2 grader ute och de regnar.. så min natt bestog av host attacker och snuva.. de resulterar, att jag idag hade ont i halsen, mitt huvud sprängs och har snuva, ja men TOPPEN! (y) hoppas ja är frisk till imorron iaf, ne nu tänker ja lägga mig och titta på tv, hihi kanske somna till lite också ^^


ne men, titta kalle och kajsa ^^ hihihihi
just de.. om ja orkar lite senare ikv så kommer ja nog att klippa håret (Y) hoppas att de bli bra, ja lägger ut en blid sedan om ja skulle göre.
pussipussi<3

RSS 2.0